Loading...
Menu

Νίκες του Ανατόλια σε αθλητικά τουρνουά

 

Νίκες του Ανατόλια σε αθλητικά τουρνουά
Δύο πρώτες νίκες σημείωσε το Κολλέγιο Ανατόλια στο αθλητικό τουρνουά της Γερμανικής Σχολής. Η ομάδα μπάσκετ αγοριών του Κολλεγίου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, όπως και η ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών. Στο βόλεϊ κοριτσιών η ομάδα του Ανατόλια αναδείχθηκε δεύτερη, ενώ τα αγόρια κατέκτησαν τη 2η θέση στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Στο τουρνουά συμμετείχαν, επίσης, ομάδες από τη Γερμανική Σχολή, την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, το Pinewood και το Αρσάκειο.

Στο τουρνουά της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο, το Κολλέγιο Ανατόλια αναδείχθηκε πρώτο στο μπάσκετ αγοριών, στο βόλεϊ κοριτσιών και στο ποδόσφαιρο κοριτσιών. Η ομάδα των αγοριών κατέκτησε τη 2η θέση στο ποδόσφαιρο.   

Στην αθλητική  διοργάνωση πήραν μέρος η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, η Γερμανική Σχολή, τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και το Κολλέγιο Ανατόλια.
 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead